Novosti

05.04.2018. // Poziv na OTVORENO PRVENSTVO DAO U TENISU

Poštovane kolegice i kolege, dragi prijatelji!

S posebnim zadovoljstvom pozivamo Vas da kao sudionik ili pratitelj sudjelujete na 19. otvorenom prvenstvu DAO u tenisu koje će se održati od 25. svibnja do 27. svibnja 2018. godine, u izuzetnom ambijentu Teniskog centra S.I.G.A.L. u Ladimirevcima kod Osijeka i uz srdačno gostoprimstvo našeg domaćina g. Berte Krasnića, vlasnika Centra.

Ovom obavijesti izvještavamo Vas o održavanju turnira u navedenom terminu i molimo da si taj vikend rezervirate za ugodno druženje i lijepo igranje tenisa u Ladmirevcima!

Program Turnira, kao i kategorije u kojima će se sudionici natjecati bit će kao i svih prijašnjih godina, o čemu ćete u 2. obavijesti dobiti prijavnicu i detaljnije informacije. Pomlađeni organizacijski odbor će se truditi zadržati do sada dostignuti nivo organizacije i kvalitetu turnira.

Dakle, Turnir počinje u petak, 25. svibnja 2018. u 15h, a finalni mečevi su predviđeni za nedjelju, 27. svibnja 2018. prije podne. Turnir završava svečanom dodjelom pehara i priznanje najboljima, te ručkom u nedjelju u 15h.
Srdačan pozdrav i do viđenja u Ladimirevcima!