Novosti

07.03.2017. // Dani arhitekata 1.0 - otvorene prijave!

Hrvatska komora arhitekata poziva Vas na Dane arhitekata 1.0 koji će se održati u Hotelu Lone u Rovinju, od 11. do 13. svibnja 2017. godine. Cilj nam je da Dani arhitekata postanu centralno mjesto gdje će se jedanput godišnje prezentirati i raspravljati značajne stručne i profesionalne teme za rad arhitekata u Hrvatskoj.

Centralna tema prvih Dana arhitekata, zajednički nazivnik svih stručnih predavanja i okruglih stolova je BUDUĆNOST arhitektonske i urbanističke djelatnosti u Hrvatskoj.

U okviru teme BUDUĆNOST prezentirat će se sljedeća područja: zakonodavstvo, urbanizam, arhitektura i digitalno doba, arhitektura i energetsko doba te tema arhitekti i poslovna praksa.

Prijave za sudjelovanje na Danima arhitekata 1.0 možete izvršiti do 1. svibnja 2017. godine.

Sve informacije o Danima možete naći pod www.dani.arhitekti-hka.hr

Pozivamo Vas da sudjelujete na Danima arhitekata 1.0 kako bismo svi zajednički dali doprinos promišljanju arhitektonske djelatnosti!

Vjerujemo da će prvi Dani arhitekata ostati zapamćeni kao prekretnica u položaju arhitektonske struke u hrvatskom društvu te kao potvrda da je arhitektonska profesija ključna za kreiranje održivog i kvalitetnog izgrađenog okoliša!